axl-award

heureka.cz


START CONTENT
19.8.2013 GRANNY - Stiskem tlačítka přivolá pomoc

Můžete být neustále nablízku vašim rodičům, prarodičům či jiným členům rodiny, kteří vyžadují zvýšenou péči a dozor. Sada GR-BASIC Granny obsahuje maximobil a osobní tísňové tlačítko. Maximobil má velký displej a tlačítka, takže je ideální i pro lidi se zhoršeným zrakem. Vypadá a ovládá se stejně jako pevná linka, ale funguje na principu mobilu. Po stisku tísňového tlačítka telefon ihned volá nebo pošle SMS na nastavená nouzová čísla (což mohou být čísla rodinných příslušníků, sousedů, lékařů nebo sociálních pracovníků).

Granny

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Díky Granny mohou senioři zůstat co nejdéle ve svém domácím prostředí, aniž by se obávali, že zůstanou bez pomoci v případě úrazu nebo náhlé nevolnosti. Systém lze rozšířit také o detektor kouře anebo nástěnné tísňové tlačítko, které lze umístit k posteli nebo třeba do koupelny.

SMS a volání

GSM
Ovládání a psaní SMS je tak snadné, že ho zvládne i vaše babička. Můžete nastavit telefonní čísla nejbližších na tlačítka rychlé volby a poté vám babička zavolá stiskem jediného tlačítka. Můžete tak zůstat v každodenním kontaktu, ať jste kdekoliv.

 

Pomoc v nouzi

Dr.
V případě poplachu maximobil zavolá až na 5 přednastavených čísel v určeném pořadí a pomoc je na cestě. Osobní tísňové tlačítko lze používat i ve sprše a díky dlouhé životnosti baterie se nemusíte starat o jeho údržbu.

 

Podrobný popis v PDF

 

END CONTENT